Korvpallinaiskond arenes märgatavalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Kaire Asi ja abitreener Toomas Liivak juhendavad naiskonda tandemina teist aastat. Tänavu alustati ettevalmistust varem ja kevadega võrreldes on arengusammu teinud kõik mängijad.
Peatreener Kaire Asi ja abitreener Toomas Liivak juhendavad naiskonda tandemina teist aastat. Tänavu alustati ettevalmistust varem ja kevadega võrreldes on arengusammu teinud kõik mängijad. Foto: Argo Luigas

Tartu ülikooli korvpallinaiskond on juba peale kuut Eesti-Läti ühisliiga mängu ületanud oma eelmise hooaja tulemuse. Kolm võitu ja kolm kaotust annavad kokku üheksa punkti ja seitsmenda koha põhiturniiri tabelis.

Naiskonna peatreener Kaire Asi on arenguga rahul, aga arvas, et mõnigi kord oleks võinud veel paremat mängu näidata. Samas märkis ta, et ju ei olnud tiim selleks veel valmis. Asi rääkis, et sel hooajal alustati ettevalmistust varem ja kevadega võrreldes on arengusammu teinud kõik mängijad.

«Näen arengut nii tehnikas, taktika mõistmises kui ka mängulugemises, lisaks üritame pidevalt üldfüüsilist taset hoida,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles