Kes ei saa olümpiale, kust leida määrdemehe palk?

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Viigipuu, Grete Gaim ja Darja Jurlova laskesuusatamise koondise hooajaeelsel pressikonverentsil.
Kristel Viigipuu, Grete Gaim ja Darja Jurlova laskesuusatamise koondise hooajaeelsel pressikonverentsil. Foto: Andres Haabu

«Vormi timmimisel pole meil võimalik tulega mängida, seepärast on tipp rihitud Sotši olümpiaks. See ei tähenda muidugi seda, et MK-etapid poleks olulised – vastupidi, eriti tähtsad on need meie naistele, kelle seas käib olümpiale pääsemise nimel väga tihe konkureerimine,» sõnas Eesti laskesuusatamise koondise peatreener Maris Cakars algavast hooajast rääkides.

Eestil on õigus saata Sotši olümpiale viis mees- ja neli naislaskesuusatajat. Kuna meestest on neli koondislast üsna selgelt paigas, saavad põhitegijad rahulikult valmistuda nelja aasta tähtsaimaks jõuprooviks. Viienda koha täidab aga keegi noortest. Naiste neljale kohale on aga viis pretendenti ja näiteks eile ei osanud Cakars sellest seltskonnast kedagi eelistada.

Selgeid liidreid pole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles