Tee ise esimene samm

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Suur eelmisel aastal Valgamaa suurperede jõulupeol: vasakult pereema Alla, süles Haily (1,6 a), pereisa Kristo, Stefi (13) ja all vasakult Keneth (7) ja Marcus (11).
Perekond Suur eelmisel aastal Valgamaa suurperede jõulupeol: vasakult pereema Alla, süles Haily (1,6 a), pereisa Kristo, Stefi (13) ja all vasakult Keneth (7) ja Marcus (11). Foto: Erakogu

Iga inimene tahab olla armastatud. Eriti tugev on see soov jõulude ajal. Ootame, nagu peaks juhtuma mingi ime, aga seda ei pruugi juhtuda, kui me ise sellele kaasa ei aita. Loota, et purunenud klaas iseenesest terveks saab, on lihtsalt rumal.

Perekeskuse Sina ja Mina psühholoogi Ene Raudla sõnul ei peaks jõulude ajal mitte süüdistama, vaid tunnistama oma vigu ja mõtlema, kuidas edasi.

«See on vaikuse, aga ka uuenemise aeg. Inimesed peaksid unustama argipäevade askeldused, vaatama enda sisse ja mitte tormama mööda kaubanduskeskusi. Tuleks püüda andestada tehtud vead nii iseendale kui ka teistele,» räägib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles