Šokolaad polegi advendikalendris tähtsaim

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ühisgümnaasiumi 1. klassi lapsed praakisid oma lemmikute seast kohe välja valget šokolaadi sisaldanud kalendri, kuid närimiskommid said see-eest rohkelt kiidusõnu.
Tallinna ühisgümnaasiumi 1. klassi lapsed praakisid oma lemmikute seast kohe välja valget šokolaadi sisaldanud kalendri, kuid närimiskommid said see-eest rohkelt kiidusõnu. Foto: Toomas Huik

 Suuremale osale lastest ostavad advendikalendri nende vanemad. Lisaks maiustusele tekitavad elevust ka vahva pilt pakendil ja ootamatud üllatused kalendriluugi taga.

Kuigi laste kindla veendumuse kohaselt peab üks õige advendikalender kindlasti sisaldama šokolaadi, eelistasid nad tegelikult erinevaid kalendreid järele proovides hoopis valikus olnud ainsat kalendrit, milles šokolaadi ei olnud. Üllatusena selgus, et täiskasvanute jaoks vähetähtsad detailid teevad mõne kalendri teisest märksa ihaldusväärsemaks.

Tallinna ühisgümnaasiumi 1. klassi laste sõnul ostavad advendikalendri neile üldjuhul vanemad, aga mõnele toovad ka päkapikud. Selles, milline peab olema üks õige kalender, olid lapsed enne maitsmise algust üksmeelsed. Šokolaad ja ainult šokolaad – komme ja küpsiseid pole mõtet kalendriluukide taha peita. Poiste jaoks oli šokolaadist siiski veelgi ihaldusväärsem Lego jõulukalender, mis näis olevat kõigi nende suurim soov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles