Loomingulisusele lisada kogemuslik rutiin

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak (vasakul) andis eile ametist lahkuvale peatreenerile Tarmo Rüütlile hooaja lõpetamisel  üle kõrgeima võimaliku autasu - kuldmärgi.
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak (vasakul) andis eile ametist lahkuvale peatreenerile Tarmo Rüütlile hooaja lõpetamisel üle kõrgeima võimaliku autasu - kuldmärgi. Foto: Peeter Langovits

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak loodab, et uus välismaalasest treener aitab koondise tugevaid külgi täiendada.

Eelmisel nädalal sai selgeks, et jalgpallikoondise peatreeneri Tarmo Rüütli lepingut ei pikendata ja järgmisest aastast on ametis uus mees. Eile anti kuus aastat jalgpallikoondist tüürinud Rüütlile üle jalgpalliliidu Kuldmärk.

Praeguseks on jalgpalliliidu juhatus otsustanud, et Rüütli töö jätkajaks saab välistreener. Eesti alaliidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul on tegemist pikalt läbi mõeldud otsusega ja sellega loodetakse jõuda selgusele, kas koondises on võimalik tuua sisse kogemuslikku rutiini nii, et meie loomingulisus ei kaoks, ja astuda niimoodi samm edasi. Siiski peaks kahe aasta pärast ametisse asuma taas eestlasest juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles