Politsei võttis murekohad ette

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlovlaste hinnangul on Raua ja Sõbra tänava ristmikku ületada keeruline nii sohvril kui jalakäijal. See jalgrattur ei rikkunud ühtegi reeglit, kuid liikluspolitseinik Gunnar Rätsepuu selgitas pärastlõunases hämaruses pedaalijale, et kui rattal põleksid ka tuled, oleks ohutum koju sõita.
Karlovlaste hinnangul on Raua ja Sõbra tänava ristmikku ületada keeruline nii sohvril kui jalakäijal. See jalgrattur ei rikkunud ühtegi reeglit, kuid liikluspolitseinik Gunnar Rätsepuu selgitas pärastlõunases hämaruses pedaalijale, et kui rattal põleksid ka tuled, oleks ohutum koju sõita. Foto: Margus Ansu

Nädal aega kogus politsei inimestelt teavet nende kodukoha liiklusmurede kohta ning eile läksid mundrikandjad talgu korras tänavale, et otsida probleemidele lahendust.

Liiklustalgute idee võtsid Eesti korrakaitsjad üle Saksamaa ja Soome kolleegidelt. Eestis said kõik soovijad edastada teavet kodukoha liiklusolukorra kohta e-kirja teel või Facebooki vahendusel. Info koguti kokku ning jagati maakondade politseijaoskondadele.

Kellaaegadel, mil inimeste väitel pannakse mingis piirkonnas toime rohkem liiklusrikkumisi, suundusidki patrullid linna. Ilmnes nii selliseid probleeme, millega tuleb toime liiklusjärelevalve, kui ka selliseid, mille lahendamine on maanteeameti või omavalitsuse pädevuses, lausus Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juht Tõnu Kürsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles