Viitsütikuga pomm lõi heas hoos Kalevi read segamini

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Škele pidas Kalevi särgis viimase kohtumise pühapäeval, aidates kaaslastel alistada tippklubi Kaasani Unics.
Armands Škele pidas Kalevi särgis viimase kohtumise pühapäeval, aidates kaaslastel alistada tippklubi Kaasani Unics. Foto: Karli Saul

Kalev/Cramo lätlasest leegionär Armands Škele läks Türgi esiliigasse suurt palka teenima.

Alles pühapäeva õhtul, pärast Euroopa tippklubide hulka kuuluva Kaasani Unicsi alistamist rõhutasid Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ja ääremängija Indrek Kajupank meeskonnas valitsevat head õhkkonda ja töömeeleolu. Eile tuli aga uudis, et kolmandat hooaega Kalevis palliv lätlasest tagamees Armands Škele lahkub, et jätkata karjääri Türgi esiliigas. Pole kahtlust, et mehele tehti pakkumine, millest oli raske keelduda.

«Minul kui treeneril on kurb meel, et Škele meie juurest lahkub. Aga kui tal on võimalik uues klubis teenida palju raha, ei saa ma selle peale ka pahandada,» lausus Varrak. «Loomulikult avaldab tema lahkumine mõju tervele meeskonnale. Siin veedetud aja jooksul tegi ta vahel ka halbu asju, kuid tervikuna oli temast meile väga palju abi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles