Martin Pau: lasteaiasaba kaob ise

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Pau
Martin Pau Foto: Postimees.ee

Tartu lasteaiajärjekord kaob hoolimata linnavalitsuse initsiatiivitusest. Kaob iseenesest, sest lapsi sünnib jälle tasapisi üha vähem. Kui linn uute lasteaedade ehitust veel kord või paar edasi lükkab, saabki Urmas Igale-lapsele-lasteaiakoht Kruuse teatada: millest te, ajakirjanikud, siin üle kümne aasta jaurasite, seda probleemi meie lapsesõbralikus linnas ju pole!

Rukkilille lasteaia laiendamine 120 koha võrra, mida linn pidi 2009. aasta sügise plaanide järgi alustama 2010. aastal, algab praeguste plaanide järgi 2015. aastal. Tammelinnas peaks olema lõpetatud Kulli tänava kuni 240 kohaga lasteaed. Ehitus pidanuks algama tunamullu.

Kulli tänava lasteaia kohta linn enam uusi lubadusi ei jaga. Rukkilillega tahtis linn tuleval aastal justkui alustada, aga eelarve eelnõu kärpimisel lükkas jälle edasi. Abilinnapea Tiia Teppani sõnul toetas seda argument, et 2015. aastal on võimalik ehitada odavamalt, sest ilmselt maabub järjekordne euroabilaev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles