Vilmantas Dilys tahab võita Rockiga eurosarja

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva hommikul tegi Vilmantas Dilys Rocki ridades oma teise treeningu ning õhtul mängis Rapla vastu esimese kohtumise.
Teisipäeva hommikul tegi Vilmantas Dilys Rocki ridades oma teise treeningu ning õhtul mängis Rapla vastu esimese kohtumise. Foto: Kristjan Teedema

TÜ/Rocki meeskonnaga liitunud endine Leedu Nevežise mängija Vilmantas Dilys (26) tahab võita kõik sarjad, kus Tartu meeskond osaleb sel hooajal.

Vasakukäeline ja 208 sentimeetri pikkune Dilys jõudis enne esimest etteastet teha Rockiga kaks treeningut. Enne eilset kohtumist Raplaga lausus meeskonna peatreener Gert Kullamäe, et ei julge veel öelda, kas on tehtud hea valik, kuid lootis, et leedukast on palju abi.

«Ta on täiesti erinev mängija sellest, kes meil oli. Uroš Lukovic oli selgelt korvi all mängija. Dilys on hoopis kiirem ja ka väljast ohtlik mängija,» lausus Kullamäe. Ta pakkus, et mängijatüübilt on Dilys võrreldav Janar Taltsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles