Pikk välislepingu ootus tekitas Raadikus masendust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadiku lootus siirduda tänavusel hooajal  välisklubisse pole täitunud ja seepärast otsustas ta alustada hooaega Rakvere Tarvas.
Rain Raadiku lootus siirduda tänavusel hooajal välisklubisse pole täitunud ja seepärast otsustas ta alustada hooaega Rakvere Tarvas. Foto: Liis Treimann

Eesti korvpallikoondise tsenter Rain Raadik teeb täna Rakvere Tarva särgis hooaja debüüdi.

Veidi enne jaanipäeva rääkis Eesti korvpallikoondise tsenter Rain Raadik veendunult, et uuel hooajal mängib ta ilmselt mõnes välisklubis. Optimismiks oli alust – seljataga oli elu parim hooaeg kodu- ja Balti liigas ning suve hakul oli ta puhkuse asemel veetnud viis nädalat korvpallimekas Leedus treenides.

Paraku olid saatusel teistsugused plaanid ja Raadik pääseb tänavu esimest korda platsile alles täna ning sedagi koduses Eesti meistriliigas – eile sai Raadikust ametlikult Rakvere Tarva mängija. «Mis ma ikka ütlen… Vägev!» lausus esmaspäevast Tarva treeningutel osalenud 24-aastane mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles