Rapla suunal vähem peatusi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Pärn (paremal) ütles eile, et uue sõiduplaani tõttu pikeneb nii koju Hagudisse naasmiseks kui pealinna tulekuks kuluv aeg.
Inna Pärn (paremal) ütles eile, et uue sõiduplaani tõttu pikeneb nii koju Hagudisse naasmiseks kui pealinna tulekuks kuluv aeg. Foto: Liis Treimann

Uus sõiduplaan soosib suuremate kohtade elanikke.

Diiselrongide uus sõiduplaan paneb keerulisse olukorda paljud kaugemalt pealinna tööle käivad inimesed, sest tööpäeva lõpus väljuv rong tehti kiirrongiks, mis peatub vaid suuremates kohtades.

«Selle, et hommikune rongiaeg muutub, elame üle, aga mure on õhtul koju saamisega,» rääkis Raplamaal Hagudis (üks jaam enne maakonnalinna Raplat – toim) elav ja Tallinnas töötav Inna Pärn. Kui praegu saab naine koju sõita kell 17.39 Balti jaamast väljuva rongiga, siis uuest aastast väljub kell 17.35 Balti jaamast kiirrong, mis peatub enne Raplat vaid Tallinn-Väikeses, Liival, Sakus, Kiisal ja Kohilas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles