Noor lätlane kustutas kaaslaste abiga Kalevi lootused

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarnaselt kodusaalis peetud kohtumisele pidi Kalev/Cramo ka eile tunnistama Läti meistri Riia VEFi paremust.
Sarnaselt kodusaalis peetud kohtumisele pidi Kalev/Cramo ka eile tunnistama Läti meistri Riia VEFi paremust. Foto: Toomas Huik

Suvel Tallinnas toimunud korvpalli U20 EMi üheks suuremaks staariks kerkinud lätlane Janis Berzins pakub vägevaid esitusi ka kõrgemal tasemel. Eile viskas 20-aastane Riia VEFi mängumees EuroCupi sarjas Kalev/Cramo vastu 17 punkti. Kalevil polnud noore uljaspea pidurdamiseks õiget rohtu. Erilises hoos oli Berzins just teisel poolajal.

Eelmisel nädalal kaks magusat võitu noppinud Kalev mängis esimest korda ilma Türki siirdunud lätlasest leegionäri Armands Škeleta. See tõstis Rain Veidemani ja Ty Abbotti mänguminutid väga kõrgele, ent vaatamata sellele püsiti pidevalt lätlasi ohustavas kauguses.

Viimast veerandaega alustas Kalev kolmepunktilises kaotusseisus, kuid otsustavatel hetkedel õnnestus koduväljakul pallinud VEFil edu hoida ja suurendada. Kalevi suurimaks korvikütiks kerkis Vlad Moldoveanu 16 punktiga, kuid seekord oli tema visketabavus vilets. Veidemani arvele jäi 14 silma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles