Linnaosavalitsus teeb kesknoortele lõbureise

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki reisiparvlaev Victoria kolme aasta eest Stockholmi kesklinna ees.
Tallinki reisiparvlaev Victoria kolme aasta eest Stockholmi kesklinna ees. Foto: SCANPIX

Juhuslikult bussis pealt kuuldud vestlus viis avastuseni, et Tallinna Lasnamäe linnaosavalitsus teeb kesknoortele välja lõbureise Rootsi.

«Sõidan 25. novembril Keskerakonna noortekoguga kolmeks päevaks Stockholmi reisile! Lasnamäe linnaosa teeb välja,» teatab nooruke tütarlaps bussis kaaslastele, kirjutab Õhtuleht.

Lasnamäe linnaosa valitsus kinnitab, et pole novembris korraldatavale reisile pileteid ostnud.

Selgub, et eelmisel aastal Keskerakonna noored siiski käisid maksumaksjate kulul Rootsis, paraku ei soovi keegi ajalehele seda teemat kommenteerida.

Linnaosavalitsuse vastus Õhtulehe päringule pärast esialgseid puiklevaid vastuseid ning seejärel nädalast ooteaega on kasin: «2012. aasta novembris ostetud Rootsi reisidega olid premeeritud 2012. aasta piirkondlike noorsooürituste aktiivsel ettevalmistamisel ja läbiviimisel osalenud inimesed.»

Linnaosavalitsuse pressiesindaja Ilja Burtsev ei oska vastata küsimustele selle kohta, kes sellel reisil täpselt käis, mille eest nimelt preemiad määrati, kui palju sõidud maksid, kes need korraldas või kes vastutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles