Lugejamäng: võida kokaraamat «Nami-nami maailma maitsed!»

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Petersoo kokaraamatu «Nami-Nami maailma maitsed 1» esitlus Viru keskuse Rahva Raamatus.
Pille Petersoo kokaraamatu «Nami-Nami maailma maitsed 1» esitlus Viru keskuse Rahva Raamatus. Foto: Andres Haabu / Postimees

Tallinncity loosib oma fännide vahel Facebookis  vahel välja populaarse Nami-Nami retseptikogu eestvedaja Pille Petersoo kokaraamatu «Nami-nami maailma maitsed 1». Raamatusse on ta kogunud kokku oma lemmikroad seitsmest erinevast maailma köögist.

Kokaraamat annab võimaluse kulinaarseks ilmareisiks: sealt leiab nii krõbisevaid küpsiseid Rootsi kohvilaualt, pähklitega rikastatud köögiviljaroogi Gruusia pidulaualt, punaveinis keedetud viigimarju Kreeka maiasmokkadelt ning rosinatest küllastunud kuldkollase riisiroa kaugelt Pärsiast.

Lugejamängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia uus kokaraamatu-teemaline lugejamäng, jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib reedel, 6. detsembril välja võitja, kes saab maailma eri paigust roogade kokkamisega algust teha.

Võitja tehakse teatavaks Facebookis ning temaga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles