Kollo ja Vesik püüavad uuel moel treenides edu saavutada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti rannavõrkpalli esipaar Rivo Vesik ja Kristo Kollo otsustas sel hooajal ettevalmistuse kardinaalselt teisiti teha. Kui möödunud aastal otsustas Kollo profina saalis mängimisest loobuda ning keskendus koos Vesikuga 100-protsendiliselt rannahooajaks valmistumisele, siis sel hooajal toimitakse vastupidiselt.

Nii sai Kollost sügisel taas täiskohaga saalivõrkpallur ning Vesik valmistub tulevaks hooajaks rannaliival.

«Arvan, et Kristole tuleb see kasuks. Ta saab palju mängida ja üleminek saalilt rannale pole tema jaoks kuigi raske,» kommenteeris olukorda hetkel Venemaal laagris viibiv Vesik. Vesik treenib seal koos Venemaa noortekoondise ja paari vanema mängumehega ning seejärel läheb sama seltskonnaga laagrisse Taisse, Kreekasse ja Egiptusesse. «Sellist mõtet, et ainult rannas mängimine ei too edu, pole meil olnud. Kui poiss tunneb, et jagub energiat, las annab tuld,» lisab Vesik ja kinnitab, et jätkab sama paarilisega. «Olümpiani sooviks ikka mängida koos. Kui tema poolt peaks tulema otsus ainult saali mängida, siis vaatame edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles