Köök on kodu süda: suure laua ümber arutatakse omade vahel päevasündmusi ja võõrustatakse ka külalisi.
Köök on kodu süda: suure laua ümber arutatakse omade vahel päevasündmusi ja võõrustatakse ka külalisi. Foto: Marina Puškar

Poolteist aastat tagasi kolisid Katrin Seppa-Silmere ja Silver Silmere Otepäält Rõngu lähedale vanasse talumajja, kus nüüd valmivad ka nende mahešokolaadid, šokolaadikreemid ja -müslid. «Otsisime kaua kohta, kus saaksime kodu ja tootmise kokku viia, kuni lõpuks leidsime,» räägib naine. Peaaegu renoveeritud hoone ühes otsas on 40-ruutmeetrine toidulaborit meenutava sisustusega šokolaadi- ja müslituba, kus valmivadki kõik kaubamärgi Karl ja Linda maiustused.

Kommentaarid
Copy