Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2013/11/29/2656800t1h3cde.jpg)
Poolteist aastat tagasi kolisid Katrin Seppa-Silmere ja Silver Silmere Otepäält Rõngu lähedale vanasse talumajja, kus nüüd valmivad ka nende mahešokolaadid, šokolaadikreemid ja -müslid. «Otsisime kaua kohta, kus saaksime kodu ja tootmise kokku viia, kuni lõpuks leidsime,» räägib naine. Peaaegu renoveeritud hoone ühes otsas on 40-ruutmeetrine toidulaborit meenutava sisustusega šokolaadi- ja müslituba, kus valmivadki kõik kaubamärgi Karl ja Linda maiustused.