Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2013/11/30/2656828t1h9681.jpg)
Kõrvitsasuppi on ilmselt tehtud juba küll, nüüd võib proovida eksootilisemat keedust kikerhernestest, pakub Nami-Nami toiduportaali eestvedaja Pille Petersoo.
Kikerherneid, mida veel paar aastat tagasi tuli poest tikutulega taga otsida, on nüüd müügil päris paljudes poodides – otsi neid konservitud herneste-ubade juurest. Siin on neid lisatud ühele mõnusale veidi eksootiliste vürtsidega supile. Kui soovid, võid serveerimisel lisada supile krõbedaks praetud peekonit.
Lihtne kikerherne-tomatisupp