Läänemaa teedel liiguvad täna Kaitseliidu masinad

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu sõidukite kolonn.
Kaitseliidu sõidukite kolonn. Foto: Silver Hinno

Pühapäeva pärastlõunal liiguvad Lääne-Eesti teedel suurõppuselt naasvad Kaitseliidu kolonnid, mille liikumiskiirus on piiratud 70 km/h. Kaitseliit palub liiklejatel tähelepanelik olla.

Tormi tõttu jäävad pühapäeval ära kõik praamide väljumised Sõru-Triigi liinil, mistõttu on Kaitseliidu suurõppusel Orkaan osalenud Saaremaa maleva üksused sunnitud Hiiumaalt tagasi koju pöörduma läbi mandri.

Praamid kaitseliitlastega väljuvad Heltermaa sadamast õhtul kell neli ja viis ning Virtsust orienteeruvalt kell seitse. Kuressaarde jõuavad Saaremaa maleva üksused umbes kella kümne paiku.

Teedel liiguvad Kaitseliidu masinad kahes osas umbes tunniste vahedega. Kokku tuleb Hiiumaalt mandri kaudu Saaremaale viia 16 autot, kolonnide nende liikumiskiirus on vähendatud 70 kilomeetrini tunnis.

Suurem hulk Kaitseliidu masinaid liigub ka kella 14 ja 16 vahel Haapsalust Pärnu suunas, sõidukid on liikluse väiksema häirimise nimel hajutatud.

Kaitseliit palub liiklejatelt mõistvat suhtumist ja vabandab ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles