Tormine öö andis päästjatele tööd

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud ööpäeval registreeriti häirekeskustes 114 loodusõnnetusest põhjustatud sündmust, peamiselt käisid päästjad kõrvaldamas teele kukkunud ja tee sõidusuunad sulgenud puid.

Väljakutsetest 38 sõitu oli Harju maakonnas, 20 Lääne-Viru maakonnas, 11 Ida-Viru maakonnas, 10 Järva maakonnas, 6 Hiiu maakonnas, 6 Saare maakonnas, 6 Põlva maakonnas, 4 Lääne maakonnas, 3 Rapla maakonnas, 3 Pärnu maakonnas, 3 Jõgeva maakonnas ning 2 Tartu maakonnas.

Talllinnas ja Harjumaal käisid päästjad möödunud ööpäeva jooksul 38 korral loodusjõududest põhjustatud sündmuseid lahendamas. Harjumaal käisid päästjad peamiselt kõrvaldamas teele ning elektriliinidele murdunud puid ja oksi.

Tallinnas käisid päästjad lisaks teele murdunud puudele ja okstele kõrvaldamas veel majade ohtlikult rippuvaid katuseplekke ja ohtlikult rippuvaid reklaamtahvleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles