Parvlaev Muhumaa sai tormi tõttu kannatada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Muhumaa
Parvlaev Muhumaa Foto: Liis Treimann

Saaremaa Laevakompanii parvlaev Muhumaa sai pühapäeva õhtul väga tugevate tormi-iilide tõttu Kuivastu sadamas vigastada ning naaseb liinile kolmapäeval.

Eilne torm puhus Väinamerel puhanguti 25 m/s. Kuna Kuivastu sadamas pole ühtegi lainemurdjat ning sadam on tormi eest kaitseta, viis tormi-iil Muhumaa hilisõhtusel sildumisel Kuivastus kella 22:45 paiku jõuliselt vastu vendersüsteemi, mis vigastas laeva korpust.

Täna täpsustatakse õnnetuse asjaolusid ja alustatakse remonttöödega. Laeva tehnilist järelevalvet teostav klassiühing Det Norske Veritas on kinnitanud, et lubab Muhumaa liinile tagasi orienteeruvalt kolmapäeval pärast remonttööde lõppu.

Seni kehtib täna ja homme Kuivastu-Virtsu liinil erakondkorras 1h ja 10 min sõidugraafik, mida teenindab parvlaev Saaremaa. Täpsem info aadressil www.tuulelaevad.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles