Vanasadam oli tormiööl nagu pesumasin

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Superstar pääses Vanasadamasse sisse ja püsis kai ääres vaid tänu teda saatnud puksiiralusele.
Tallink Superstar pääses Vanasadamasse sisse ja püsis kai ääres vaid tänu teda saatnud puksiiralusele. Foto: Küllike Roovälii

Reisijad kaldale toimetanud Superstar naasis ööl vastu eilset merele, sest tormiilmaga on suurel laeval turvalisem olla seal, kus vähem kive ja betooni.

Üks eilse tormiöö suurimaid vetemölle käis Tallinna Vanasadamas. Viking XPRS tuli küll reidile, kuid ei suutnudki sadamas silduda ja kapten otsustas minna tagasi merele. Tallink Superstari kapten pidas aga paremaks sadamasse tulla. Juba enne laeva saabumist kiirustas firma PKL puksiirlaev Mars Superstarile (mõlemad alused suurel pildil) merele vastu.

Kai juurde jõudes tuli Marsil oma jõud mängu panna. Vaatamata täiskäigule tagasi lükkas tuul ikkagi Superstari edasi ja nii tuli puksiiril lükata reisilaeva kai poole ning samas hoida teda ka kiiresti edasi liikumast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles