Aasta vabatahtlik veab bändi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikoolis eripedagoogikat õppiv Assar Järvekülg ruttab kord nädalas botaanikaaeda, sest just seal on ta leidnud koha, kus ta sõbrad, Allikabändi liikmed saavad proovi teha.
Tartu ülikoolis eripedagoogikat õppiv Assar Järvekülg ruttab kord nädalas botaanikaaeda, sest just seal on ta leidnud koha, kus ta sõbrad, Allikabändi liikmed saavad proovi teha. Foto: Kristjan Teedema

Tänavu Tartumaa aasta vabakondlaseks tunnustatud Assar Järvekülg on nõutu. Ta ütleb, et tähelepanu tuli talle väga ootamatult ning üsna kehval ajal. Aga mis teha, au tuleb tänuga vastu võtta.

Enamasti on Assar Järvekülje lausete taga peen huumor ning vaid kaval helk ta silmis reedab, et kõike, mis ta ütleb, ei pea alati otsesõnu mõistma.

Assar Järvekülg on intellektipuudega noorte ansambli Allikabänd tegevuse juht ja tugiisik. Võib öelda, et ilma temata poleks ansamblit sündinud. Algas see kõik tänu ühele internetivestlusele, kus teiseks pooleks oli Renee Logberg. Siis ei olnud Reneel muud kui meeletu soov trumme mängida ja bändi teha. Aga kellega ja millist bändi, seda Renee ei teadnud. Ometi ei jäänud Assar Järvekülje kõrvad ühe lapsemeelse mehe unistusele kurdiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles