Taksod trügivad seadust rikkudes ööklubi ukse ette

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliente jahtivad taksojuhid sätivad nädalavahetustel oma autod võimalikult Maasika ööklubi ukse ette. Teenistuse nimel ollakse valmis seadust rikkuma ning autosid pargitakse nii sõidu- kui ka kõnniteele.
Kliente jahtivad taksojuhid sätivad nädalavahetustel oma autod võimalikult Maasika ööklubi ukse ette. Teenistuse nimel ollakse valmis seadust rikkuma ning autosid pargitakse nii sõidu- kui ka kõnniteele. Foto: Kristjan Teedema

Peamiselt dispetšiteenust mittekasutavad taksojuhid rikuvad nädalavahetustel Tartus Maasika ööklubi ees kliente jahtides liikluseeskirja ning on teeninud sellega ametivendade pahameele.

Nördinud taksojuhtide sõnul on probleem selles, et kuigi nii Vanemuise kui ka Baeri tänaval on taksopeatus, trügib osa taksosid öötundidel otse ööklubi ukse ette. Võimaluse korral pargitakse auto ööklubi sissepääsu ette märgitud parkimiskohtadele. Kui aga parklas vabu kohti pole, seistakse kliendiootel sõiduteel või pargitakse auto üle tee kõnniteele.

«See ei ole normaalne! See on teiste tagant varastamine. Teised seisavad peatuses ja nende eest võetakse kliendid ära. Kui peatust ei ole, siis ei tohi seista. Politsei peaks seal rohkem silma peal hoidma,» kõlasid Tartu Postimehega suhelnud taksojuhtide kommentaarid reede ja laupäeva öösel tantsuklubi ees valitseva olukorra kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles