Rock võitis lõpuks võõrsil, Tarvas kaotas kodus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (palliga) ja Gregory Jenkins (seljaga) viskasid Tarva poolt 12 punkti, ent Rakvere klubi võidule ei vedanud.
Kristo Saage (palliga) ja Gregory Jenkins (seljaga) viskasid Tarva poolt 12 punkti, ent Rakvere klubi võidule ei vedanud. Foto: Mihkel Maripuu

Tartu Rocki korvpallimeeskond lõpetas kuus aastat kestnud eurosarja välismängude needuse ja noppis Läti sadamalinnas Ventspilsis väärt võidu. Rakvere Tarvas kaotas aga kodus hollandlaste Den Boschile ja muutis sellega oma edasipääsulootused peaaegu olematuks.

«Hea meel nii võidu kui ka selle üle, et tegime hea mängu. Poisid olid väga tublid ja täitsid oma ülesandeid super hästi,» kiitis Rocki peatreener Gert Kullamäe oma meeskonda. Rock pani enne eilset alagrupis kaotuseta püsinud Läti klubi vastu oma paremuse kindlalt maksma ning võttis 63:81 võidu.

«Me oleme Ventspilsiga võrdsed meeskonnad ja sageli jäävad omavahel lugema pisiasjad,» rääkis Kullamäe kahe meeskonna vastasseisust. «Meie eksisime väikestes asjades vähem ning kuna meil on kõik terved ja mängivad oma harjumuspärasel positsioonil, siis oli meil kasutada ka pikem pink. Meil ei kukkunud keegi ansamblist välja, ja usun, et see oli kindlasti üheks määravaks asjaoluks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles