Kilk: Viisitamm hakkas võib-olla vallandamist tähistama

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk
Rein Kilk Foto: Andres Haabu

Ärimees Rein Kilk lükkas Mart Viisitamme väited vägivallatsemise kohta ümber ning oletas, et Viisitamm ütles seda, sest oli varajases pühademeeleolus ja tähistas töölt vallandamist.

Viisitamme tsitaati, kus ta väitis, et Kilk tiris teda kõrvast ja tekitas muid kehavigastusi, ärimehele ette lugedes, ütles Kilk naerdes: «Kas Te mõtlete tõsiselt? Ma arvan, et ta on varajases pühademeeleolus.»

Kilk märkis, et Viisitamm lasti kolmapäeval töölt lahti. «Ta vallandati töölt usalduse kaotamise tõttu, aga seda tegi advokaat. Siis ta polnud lõbusas meeleolus. Vallandamise tõttu hakkas ta võib olla tähistama,» lausus ärimees.

«Kui tõsiselt rääkida, siis ma olen mitu korda elus mõelnud, et ta vajab urvaplaastrit. Aga kõrvast sikutamine on palju. Pigem urvaplaaster.»

Kilk ei soovinud Viisitamme vallandamise põhjust täpsustada, kuid lisas: «Temaga on alati nii, et pärast midagi selgub. Mingit miljonite lugemist seal üritusel ka kindlasti ei toimunud.»

Viisitamme väidet, et vigastused on fikseeritud, kommenteeris Kilk nii:«Soovitan Teil ta üles otsida ning kõrvast pilt teha, sest selline vigastus ei parane nii ruttu. Ma arvan, et kutsuge ta välja ja vaadake kõrv üle. Pepu pealt peaks ka vaatama, et kas tal seal urvaplaastri jälgi on. Värsked jäljed tuleb võimalikult kiiresti tuvastada, sest muidu need võivad jahtuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles