Vello Vikerkaar: Rein Langi bitch

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Vikerkaar
Vello Vikerkaar Foto: SCANPIX

Kunst on tihti igav, kõlas kiri T-särgil, mille otsa komistasin ühes kasutatud rõivaste poes. Vaimusilma kerkis kohe pilt, kuidas ma hakkan sellega näituste avamisel käima. Aga selle suurus oli S – nii väikest saab kanda ainult mõni laps.

Kui puhkes Kendergate, tuli mul see T-särk meelde ja ma taipasin, et oleksin võinud selle kinkida Kaurile tema esimesel tööpäeval. Just tema mantra oli sinna kirjutatud, kui ta ikka tõesti ütles, et kultuur on boring as shit (1). Kuid siis mõistsin sedagi, et kui särk ei läinud mulle selga, ei saa see kuidagi minna selga musklis Kaurile. Võib-olla oleks ta siiski saanud seda rinnal hoida foto jaoks, nagu teevad staarjalgpallurid, kui on sõlminud lepingu uue klubiga?

Kui Kaur sai peatoimetajaks, valgus üle minu kadedusepuhang. Miks ometi ei helistanud Rein Lang minule? Mul ei oleks ju ometi olnud midagi sellise ameti vastu. Ma oleksin rõõmsal meelel olnud Langi toimetaja-bitch (2), tema kukk, tema kirjasulega petuhh (3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles