Bonobo tuleb Eestisse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonobo
Bonobo Foto: Erakogu

Järgmise aasta 18. veebruaril esineb Tallinnas Rock Cafés tänapäeva elektroonilise muusika üks tunnustatumaid ja mõjukamaid artiste Bonobo. End selle nime taha peitev briti muusik, produtsent ja DJ Simon Green esineb esmakordselt Tallinnas turnee «The North Borders Tour 2014» raames koos live-bändiga.

Bonobo pälvis suure tähelepanu juba oma esimese albumiga «Animal Magic» (2001). Viis albumit, arvukad tuurid, singlid, remiksid ja produtseerimine teistele artistidele muutsid mehe tasapisi, ent kindlalt üheks tähtsamaks tegijaks tänapäevases elektroonilises muusikas. Läbimurre tuli albumiga «Black Sands» (2010), pärast seda on Green koos live-bändiga tuuritanud üle kogu maailma.

Bonobo uus, tänavu ilmunud album «The North Borders» on kriitikute sõnul suur püüdlus edasi. Uuel albumil on külalisvokalistideks suurnimed nagu Erykah Badu, Grey Reverend ja Cornelia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles