Tallinna lillefestival avatakse järgmisel nädalal

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk mulluselt lillefestivalilt.
Hetk mulluselt lillefestivalilt. Foto: Mihkel Maripuu

Kadrioru park on lõpetanud iluaedade rajamise ettevalmistustööd ja järgmisel reedel leiab Tornide väljaku pargis aset pidulik tänavuse rahvusvahelise Tallinna lillefestivali 2010 avakontsert.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul avatakse rahvusvaheline Tallinna lillefestival sel aastal veel enne iluaedade valmimist. «See annab kõigile huvilistele võimaluse jälgida, kuidas iluaedasid rajatakse ja kui palju hoolt ja töötunde läheb ühe aia rajamiseks. Linna poolt olid kõik ettevalmistustööd lillefestivali lilleaedade rajamiseks tehtud juba 10. maiks ja praegu jätkuvad pargiteede kevadised korrastustööd,» ütles Boroditš Raepressi vahendusel.

Lillefestivali avakontsert toimub Tornide väljaku pargis 21. mai õhtul algusega kell 20. Üles astuvad Marvi Vallaste, Maarja ja Rein Rannap. Õhtut juhib Andres Torm ning avamisele paneb punkti ilutulestik.

Väliskülalistest on 2010. aastal esindatud Moskva, Helsingi, Riia ja Bakuu. Aia teemadeks oli antud sarnaselt eelmisele aastale kaks teemat: «Vanaema lillepeenar» ja «Aed kui paradiis».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles