Sillamäe lähistel hukkus veoki ja auto kokkupõrkes kaks inimest

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline avarii Sillamäe lähistel.
Traagiline avarii Sillamäe lähistel. Foto: Postimehe lugeja

Täna pärastlõunal kella 15 ajal juhtus Ida-Virumaal Sillamäe lähistel liiklusõnnetus, milles hukkus kaks ja sai vigastada kolm inimest.

Politsei sai täna kell 14.49 teate Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinn-Narva maanteel 190. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest. Kokku põrkasid sõiduauto Opel ja veoauto Volvo. Sõiduautos olnud viiest inimesest kaks hukkus, kolm toimetati haiglasse.

Esialgse info kohaselt liikus sõiduauto Opel Narva suunas, kui sõiduautost sooritati möödasõit. Möödasõitu sooritanud sõiduauto riivas ümberreastumisel sõiduautot Opel, mis kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku veoautoga. Liiklusõnnetuse toimumiskohas on teeolud väga libedad, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Õnnetuses hukkusid mees ja naine. Hukkunud isikute andmed on hetkel selgitamisel. Sõiduautos viibisid veel üks naine ja kaks last, kes toimetati haiglasse.

Esialgsetel andmetel kasutasid kõik sõidukis olnud inimesed turvavööd, lastel kasutati korrektset turvavarustust. Veoauto juht vigastada ei saanud, juht oli õnnetuse hetkel kaine.

Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus.

Õnnetuse tõttu oli liiklus sündmuskohal suletud ning ümbersõit korraldati Sinimäe kaudu. Avariipaigas taastati liiklus kella 18ks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles