Linn jättis lasteaia unarusse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Kesklinna lastekeskuse keldris toimunud varingut otsustas linn tellida vahelagedele ekspertiisi, mille järgi pole savitellistest laotud põrandad ohutud.
Pärast Kesklinna lastekeskuse keldris toimunud varingut otsustas linn tellida vahelagedele ekspertiisi, mille järgi pole savitellistest laotud põrandad ohutud. Foto: Kristjan Teedema

Kesklinna lastekeskuse direktor ja hoolekogu olid ehitusekspertide poolt ohtlikuks tunnistatud vahelagedest teavitanud linna juba varemgi, kuid olukorda hakati uurima alles peale oktoobris toimunud varingut.

Kesklinna lastekeskuse direktori Ingrid Saarna sõnul märgati esimese ja teise korruse vahelagede kummalist vetrumist juba aastaid tagasi. «Me oleme sellest linnale mitmel korral teada andnud,» ütles Saarna Tartu Postimehele.

Direktori sõnu kinnitas lasteaia hoolekogu esimees Kristi Kerge. «Seda, et põrand kõigub, tean ma juba aastaid. Selle kohta on isegi hoolekogu linnale kirja teinud. See on olnud kõigile teada probleem,» ütles ta. Lastekeskus on varem olnud hädas ka keldris vohanud hallitusega ning muretsetud on ka küttesüsteemi mürgise asbestisolatsiooni pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles