Kahemeherakend aitab Käopesa lapsi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranno Treial (punases kuues) ja Toomas Treier (istub) käisid eelmisel nädalal Käopesas uurimas, kui tublid lapsed seal kasvavad. Nii mõnigi lastest sai jõulumehe ees juba salmi harjutada.
Ranno Treial (punases kuues) ja Toomas Treier (istub) käisid eelmisel nädalal Käopesas uurimas, kui tublid lapsed seal kasvavad. Nii mõnigi lastest sai jõulumehe ees juba salmi harjutada. Foto: Kristjan Teedema

Toomas Treierit ja Ranno Treialit ühendab hobi, mis sunnib neid jõulude paiku punast kuube selga tõmbama ja perest perre käima. Tänavu tulid nad mõttele pingutada rohkem ja teha head ka neile lastele, kes viibivad asenduskodus.

Toomas Treier on tegutsenud toitlustusäris, korraldades peoteenindust. Nüüd on tal plaan luua firma, mis hakkab kandma nime Ragulka. Loodav ettevõte aitab inimestel sündmusi korraldada, aga teeb ka lihtsalt head.

Ragulka tähendab meeste sõnul eelkõige seda, et kõik, mis nad kahekesi ette võtavad, peab tabama heas mõttes märki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles