Rahvas eelistas kultuurikvartalit

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasava eelarve hääletusel osales 2645 inimest, kellest 275 andsid oma hääle pabersedelil. Eile hommikul kontrollis Tartu registriteenistuse juhataja Viivi Maremäe üle, kas kõik paberil hääletanud on ikka Tartu kodanikud.
Kaasava eelarve hääletusel osales 2645 inimest, kellest 275 andsid oma hääle pabersedelil. Eile hommikul kontrollis Tartu registriteenistuse juhataja Viivi Maremäe üle, kas kõik paberil hääletanud on ikka Tartu kodanikud. Foto: Margus Ansu

Tartu kaasava eelarve hääletuse võitis ettepanek osta Tartu Uuele Teatrile, Elektriteatrile ja Genialistide klubile uus heli-, valgus- ja videotehnika.

Veel möödunud nädala keskel juhtis internetis hääletust lasteaedade mänguväljakute ühishange, nädalavahetusega rebis esikohale kultuurikvartali tehnikaost.

Lõpptulemusena kogus kultuurikvartali tehnikaostu ettepanek 773 ning lasteaedade investeeringu ettepanek 602 häält. Võiduidee esitasid Tartu Uue Teatri asutaja Ivar Põllu ning Genialistide klubi juhataja Ahto Külvet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles