Kunstiakadeemiat lammutanud ekskavaator vajus läbi lae

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKA varemetel kukkus ekskavaator ümber.
EKA varemetel kukkus ekskavaator ümber. Foto: Toomas Huik

Täna lõuna ajal kukkus Tallinnas Tartu maanteel kunstiakadeemia hoonet lammutanud ekskavaator läbi teise korruse vahelae ja vajus külili, õnnetuses keegi vigastada ei saanud.


Õnnetust pealt näinud tallinlane rääkis, et märkas kunstiakadeemia lammutusplatsilt tõusnud tolmupilve ja lähemale minnes sai teada, et teise korruse vahelagi ei pidanud selle peal töötanud ekskavaatori raskusele vastu.

«Kui aeda jõudsin, siis nägin kaamete nägudega töölisi ja seda, et kopp oli külili vajunud ja kukkunud noolega kõrvaloleva maja poole. Seal on pisike kõnnitee käimiseks, kuid õnneks ei olnud seal parasjagu kedagi. Nool kukkus selle kõnnitee peale koos otsaseinaga, mis veel püsti oli.»

Hoonet lammutava Aspen Grupi esindaja Kaidar Erik kinnitas vahejuhtumit. «Ta vajus külili seal, inimvigastusi õnneks ei ole,» ütles Erik.

Ta avaldas lootust, et kui ekskavaatori püsti saab, siis saab see ka tööd jätkata. Seni on tema sõnul lammutustöö sujunud libedalt ja ilma tõrgeteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles