Näitlejad ja tantsijad esitlevad moeloomingut

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Merzin esitles loomemajanduskeskuse pargis Triinu Pungit­sa disainitud mantlit ja seelikut. Sedasama ja nii mõndagi teist komp­lekti saab Helena Merzini ja mitme teise modelli seljas näha Kalevi 17 (pildil tagaplaanil) maja saalis täna õhtul.
Helena Merzin esitles loomemajanduskeskuse pargis Triinu Pungit­sa disainitud mantlit ja seelikut. Sedasama ja nii mõndagi teist komp­lekti saab Helena Merzini ja mitme teise modelli seljas näha Kalevi 17 (pildil tagaplaanil) maja saalis täna õhtul. Foto: Kristjan Teedema

Moekunstnik Triinu Pun­gitsal on viimase aja jaheda ilmaga olnud palavad päevad. Ta on haaratud mitmesse ettevõtmisse, kus on tarvis moeandeka stilisti tunnetust. Tänagi saab vaadata tema tegevuse tulemust.

Nimelt tuleb täna õhtul Tartu loomemajanduskeskuses vaatajate ette moeetendus «Virmalised». Modellide stilist on Triinu Pungits.

Vaatajate ees on oma loominguga esindatud ka moekunstnikud Xenia Joost, Kalle Aasamäe (moebränd Kalle HT), Jaanika Sokk, Anu Kaelussoo, Ketlin Bachmann-Põldroos ja Aldo Järvsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles