Tähtvere tennisekeskus kasvas suuremaks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisekeskuse juhataja Egert Ivask seisab kolme väljakuga juurdeehitise publikualal, kuhu mahub 50–60 pealtvaatajat.
Tennisekeskuse juhataja Egert Ivask seisab kolme väljakuga juurdeehitise publikualal, kuhu mahub 50–60 pealtvaatajat. Foto: Margus Ansu

Viis aastat tagasi Tähtveres avatud tennisekeskus on saanud juurde kolme väljakuga laienduse. Lahedamad tingimused loovad paremad võimalused treeninguteks ja turniiride korraldamiseks.

Tähtvere tennisekeskuse juhataja Egert Ivaski sõnul oli laienduse valmimine kavandatud esialgu juba oktoobrisse, kuid nagu ehituste puhul ikka, venisid mõned tööd pikemaks. «Mõni asi tuli vahele ja mõne asja pidime ümber tegema, aga sellest pole hullu. Igal juhul on võimas asi valmis saanud,» lausus ta.

Laiendusega tuli keskusele juurde kolm väljakut. Esimene neist on samasuguse vaipkattega, nagu olid kõik vanad väljakud. Ivaski sõnul jäi kolmest väljakust turniiride korraldamisel väheks. «Ja kuna turniirid peavad olema kõik sama katte peal, siis nüüd ongi meil neli ühesugust väljakut,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles