Uued plaadid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction
Midnight Memories 
(Columbia)
One Direction Midnight Memories (Columbia) Foto: Repro

    One Direction

Midnight Memories

(Columbia)

Hinne 2

Omaette loodusjõud

Vaene Miley Cyrus! Selleks et One Directioni poistelt tagasi krabada varem temale kuulunud tiitel «Enim vaatamisi Youtube’is 24 tunni jooksul», pidi USA bravuuritar oma muusikavideos alasti hiigelkeral kõõluma. Sest viis armsat kutti on omaette loodusjõud, mis teismeliste tüdrukute karjeid pärituulena kasutades võitmatult esikoha poole sõuab. Briti One Direction on kolmandaks albumiks leidnud oma sisemise Vanilla Ninja ja kallab poppi üle Def Leppardi ja kaheksakümnendate rokiga («Midnight Memories», «Little Black Dress»).

Salvestatud on ka 80ndate essentsi kõige paremini tabavad kaheksa sekundit: dramaatiliste süntide taustal «Diana» karjumine. Samuti hüppab viisik nunnu-folgi laineharjale ja on Mumford & Sonsi salakambritest üles leidnud sellised laulud nagu «Story of My Life», «Through the Dark» ja «Happily». Eraldi võttes kõlavad kõik need koostisosad üsnagi läägelt, aga üllatuslikult annab eri klišeede kombineerimine tulemuseks ühe korraliku poistebändialbumi, mida kuulates väga igav ja piinlik ei hakka. Ja kes teab, võib-olla saab ka mõnest One Directioni nunnunäost kunagi Justin Timberlake (või lauluväljakut täitev pontsakas Robbie Williams).

Silvia Urgas
-----------------------

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles