Rüütli hakkab juhendama Tallinna Kalevit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütlist saab Tallinna Kalevi peatreener.
Tarmo Rüütlist saab Tallinna Kalevi peatreener. Foto: Liis Treimann

Tallinna Kalevi jalgpalliklubi teatas oma kodu­lehel, et esindusmeeskonna peatreeneri kohused võtab järgmisel hooajal Frank Bernhardtilt üle Tarmo Rüütli.

Viimased kuus aastat Eesti koondist tüürinud Rüütli ise lausus siiski, et üksikasjalikku lepingut ei ole ta veel Kaleviga alla kirjutanud. Samas on ta põhimõttelise jah-sõna Kalevile andnud. «Olen ju ise vana kalevlane, ikka päris mitu aastat on seal staadionil ka mängimas käidud,» lausus kümmekond aastat tagasi mängijana Kalevi ridadesse kuulunud Rüütli. «Kalev on väärikas meistriliiga klubi, mida treenida. Kui pakuti, siis võtsin selle väljakutse vastu.»

Kalevi läinud hooaega tumestas kihlveoskandaal, mille tagajärjel heideti klubist välja mitu väidetavalt kokkuleppemängudega tegelenud pallurit. Alaliit määras tähtajatu jalgpallis tegutsemise keelu Sander Karule ja Elvis Liivamäele, pärast kihlveoafääri ilmsiks tulekut lahkus omal soovil kiiresti ka Fatih Altundag. Samuti oli Kalevil hooaja jooksul suuri rahaprobleeme ning lõpuks pidi jalgpalliliit algatama klubi saneerimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles