Järjekordne kõva lahing, aga vastane sai võidu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lietuvos Rytase tsenter Tautvydas Lydeka on kaitsetöö käigus kalevlaste korvialuse jõu Bamba Falli oma embusesse haaranud.
Lietuvos Rytase tsenter Tautvydas Lydeka on kaitsetöö käigus kalevlaste korvialuse jõu Bamba Falli oma embusesse haaranud. Foto: Andres Haabu

«Järjekordne kõva lahing. Tegime südika mängu, aga puudu jäi natuke siit ja natuke sealt ning Rytas sõidab siit minema kahe võidupunktiga,» sõnas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak pärast kaotust Ühisliigas Lietuvos Rytasele 68:76. «Võit polnud ju tegelikult kaugel ja kokkuvõttes on kõik kinni vaid mõnes viskes – olime ju kogu aeg lähedal.»

Eilse kohtumise jooksul ei paisunud vahe kordagi suuremaks kui 12 punkti, kuid külalised hoidsid mänguohje kindlalt oma kätes. Kolmandal veerandajal said nad kiirete rünnakute abil väikese edu ja hoidsid seda lõpuni. Kalev jõudis küll paar korda kolme ja nelja punkti kaugusele, kuid murdehetke ei järgnenud.

Kalevi mängujuht Tanel Sokk tunnistas, et võib-olla oldi enne mängu liiga optimistlikud, kuid tegelikult loodeti Leedu tippklubi võita. Seega polevat mõte südikast vastupanust ja korralikust lahingust kuigi suur lohutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles