Segadus kuulsa burgerikoha ümber: kas Vesivärava Grill kolib või mitte?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur õgimine Tallinna Lauluväljakul - Eesti esimesed burgeri söömise meistrivõistlused toimusid Tallinna Vesivärava Grilli eestvedamisel ja Liivimaa Lihaveise toetusel
Suur õgimine Tallinna Lauluväljakul - Eesti esimesed burgeri söömise meistrivõistlused toimusid Tallinna Vesivärava Grilli eestvedamisel ja Liivimaa Lihaveise toetusel Foto: Viktor Burkivski

Pealinna kuulsaima kiirsöögikoha ümber on tekkinud segadus: Vesivärava OÜ sõnul ei koli maitsvaid grillburgereid pakkuv koht  kuhugi, burgerikoha üks omanik, Martin Aule, kinnitab aga kolimist.

«Vesivärava Grill ei koli Vesivärava kohviku juurest kuhugi, sealt lahkub ainult üks mees,» rääkis burgerikohale pinda rentiva Vesivärava OÜ juhataja Tiiu Kereme, selgitades, et mingeid konflikte või erimeelsusi neil burgerikoha pidajatega pole olnud.

Pealinlaste seas kõrgelt hinnatud burgerikoha üks peremeestest, Martin Aule, kinnitas aga ka esmaspäeval Tallinncityle peatset kolimist. «Kolime küll ja ma ei taha sellest rohkem rääkida. See on lihtsalt üks väike burgeripesa,» lõpetab ta kõne.

Eile avaldati Vesivärava Grilli Fabebooki lehel teade koha peatse sulgemise kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles