Neli päeva tormist, traadid ikka teedel

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinguti-Juurimaa talus pole praegu peale inimeste tähtsaim pereliige mitte koer või mõni muu koduloom, vaid elektrigeneraator.
Vinguti-Juurimaa talus pole praegu peale inimeste tähtsaim pereliige mitte koer või mõni muu koduloom, vaid elektrigeneraator. Foto: Mihkel Maripuu

Kõige kauem, vähemalt seitse päeva peavad voolu tagasisaamist ootama Järvamaa ja Harjumaa majapidamised, Raplamaa pääseb kuue päevaga.

Kuigi esmaspäeva õhtul möödus viimasest suurest tormist juba neli päeva, pole Eesti Energia suutnud koristada külateedel vedelevaid elektrijuhtmeid. Talumehed käivad ise traate kõrvale tõstmas ja liinidele langenud puid raiumas.

Raplamaal Märjamaa vallas Laukna külas kunagise seafarmi juurde viiva tee peal lebab üks kolmest keskpingeliini traadist. Farmis sigu enam pole, küll aga on sadade tonnide viisi vihmausse. Lähedale minna jalgsi ei julge, autoga sõidame üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles