Vahur Kraft lahkub Nordea Eesti juhi kohalt

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea panga Eesti filiaali juht Vahur Kraft.
Nordea panga Eesti filiaali juht Vahur Kraft. Foto: Peeter Langovits

Vahur Kraft lahkub Nordea Eesti juhi kohalt 31. jaanuaril, uueks juhatuse esimeheks saab senine jae- ja korporatiivpanganduse juht Andreas Laane. Nordea Grupi Balti panganduse juhi Inga Skisakeri sõnul on Vahur Kraft otsustanud lahkuda Nordea Eesti juhatuse esimehe kohalt ning tema viimane tööpäev on 31. jaanuar 2014, teatas pank.

Kraft on töötanud Nordea Eesti juhina alates 2005. aastast. «Leppisime Vahur Kraftiga tema viimaseks tööpäevaks kokku jaanuari lõpu, et enne veel ühiselt selle aasta majandustulemustele joon alla tõmmata,» lausus Skisaker. «Nordea on teinud Vahur Krafti juhtimisel läbi jõulise arengu ning hindame tema panust väga kõrgelt.»

«Olen otsustanud pärast enam kui kaheksat Nordeale elatud aastat panga juhi kohalt lahkuda. Nordea on minu jaoks valmis. Leian, et nüüd, mil stabiilne areng on saavutatud, on paras aeg muutusteks ning anda juhtimine üle uutele tublidele tegijatele,» sõnas Kraft.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles