Tervishoiukool toetab laadaga varjupaiku

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervishoiukõrgkooli haridustehnoloog Anne Rosenberg (vasakul) ja ämmaemandaks õppiv Gerda Jürimäe on vabal ajal usinad käsitöömeistrid. Lapitekk, millel nad istuvad, on kutsehariduse õppekava juhi Tiina Uusma kätetöö.
Tartu tervishoiukõrgkooli haridustehnoloog Anne Rosenberg (vasakul) ja ämmaemandaks õppiv Gerda Jürimäe on vabal ajal usinad käsitöömeistrid. Lapitekk, millel nad istuvad, on kutsehariduse õppekava juhi Tiina Uusma kätetöö. Foto: Kristjan Teedema

Tartu tervishoiukõrgkooli õppejõudude, üliõpilaste ja vilistlaste hulgas on palju suurepäraseid käsitöömeistreid, kelle valmistatud ehteid, kudumeid ja muid esemeid on täna kõigil võimalus näha ja osta.

Üks osa selle jõululaada tulust läheb heategevuseks, kogutud raha eest ostetakse Tartu linna kahele varjupaigale ja ühele turvakeskusele toiduaineid.

Haridustehnoloog Anne Rosenberg, kes korraldab kõrgkoolis e-õpet, klõbistab päev läbi arvutiklahvidel ning kui koju jõuab, siis enam arvutiekraanile vaadata ei taha. Laotab hoopis kõik oma värvilised lõngad diivanile laiali, võtab vardad või heegelnõela kätte ning kas uus barett, tutiga müts või mõni edev peaehe saabki ta näppude vahel alguse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles