Menuõpikust ilmus juba teine trükk

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autorid Juhan Aru (paremal) ja Kristjan Korjus jagasid nii enne kui pärast teisipäevaõhtust esitlust raamatuid, kirjutasid sinna autogramme ning võtsid vastu õnnesoove.
Autorid Juhan Aru (paremal) ja Kristjan Korjus jagasid nii enne kui pärast teisipäevaõhtust esitlust raamatuid, kirjutasid sinna autogramme ning võtsid vastu õnnesoove. Foto: Margus Ansu

«Matemaatika õhtuõpiku» esimene trükk kadus poeletilt sellise kiirusega, mida tavaliselt võib näha sooja ja hästi lõhnava saia puhul. Tartus ei jõudnud autorid enne isegi esitlust korraldada.

Teisipäeva õhtul saadi lõpuks nii kaugele, et kõik kolm autorit – matemaatikud Kristjan Korjus ja Juhan Aru ning illustreerija Elis Saar – said Treffneri gümnaasiumis kokku, et pidulikult tutvustada oma kolm aastat kasvanud lapsukest laiale ilmale.

Peale selle jagati tasuta raamatuid matemaatikaõpetajatele ning neile, kes olid Hooandja veebikeskkonnas rahaga toetanud õpiku väljaandmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles