Tallinna tervishoiuasutused töötavad jõulu ajal pühaderežiimil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kiirabi.
Tallinna kiirabi. Foto: Peeter Langovits

Tallinna tervishoiuasutused töötavad jõulude ajal tavalisel pühadeaegsel režiimil, Tallinna Kiirabi rakendab aastavahetusel vajadusel lisabrigaadi.

Riiklikel pühadel esmatasandi arstiabi teenuseid ei osutata, teatas Tallinna linnvalitsus BNSile. Perearstidel on 23. ja 31. detsembril lühendatud tööpäevad kella 13ni, Tallinna munitsipaalperearstikeskus töötab nii 23. kui ka 31. detsembril samuti lühendatud tööpäevaga.

Tallinna valveapteegid  on kogu ööpäeva avatud ka pühade ajal.

Pühade ajal ja vabadel päevadel võib tervisehädade tekkel esmalt konsulteerida perearsti tasuta ööpäevaringsel nõuandetelefonil 1220 või tasulisel nõuandetelefonil «Lastearst kuuleb» 1599 kella 8-24. Mürgituste puhul saab informatsiooni telefonil 16 662 kella 9-17.

Haiglate valvetoad töötavad ööpäev läbi, kuid sinna tuleks pöörduda vaid erakorralisel juhul, kuna seal teenindatakse eeskätt kriitilises seisundis olevaid haigeid, mistõttu kergema tervisehäirega patsiendi ooteaeg võib pikale venida.

Tallinna hambapolikliinik töötab 23. detsembril kuni kella 18ni, 24., 25. ja 26. detsembril kella 9-16 toimub esmaabi vastuvõtt, 27. detsembril on tavaline tööpäev kella 8-20 ning 28. detsembril kella 9-16 ja 29. detsembril kella 9-15 esmaabi vastuvõtt. 30. detsembril osutatakse kella 8-20 kõiki hambaraviteenuseid, 31. detsembril töötab polikliinik kell 8-17 ja osutatakse kõiki teenuseid. 1. jaanuaril on polikliinik avatud kell 10-16, toimub esmaabi vastuvõtt.

Pühadeaegsetel  lühendatud tööpäevadel antakse ainult esmaabi, vastu võtavad valvearst ja hambakirurg, töötab ka röntgenikabinet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles