Ülevaade: mida võib talvel leida Tallinna outlet- poodidest?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika kvartalis asuva Moetänava outlet- poest leiab peorõivad ka kokkuhoidlikum külastaja.
Baltika kvartalis asuva Moetänava outlet- poest leiab peorõivad ka kokkuhoidlikum külastaja. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna outlet-poodide läbikammimiseks peab varuma aega ja kannatust, sest allahinnatud kauba valik on lai ning mõni pood asub kesklinnas, teine aga kaugemal linnaservas. Kuid ostlemisreis tasub end ära, sest ihaldatud kauba võib saada poole odavamalt - peokleidi näiteks 26-35 euroga.

Mõistagi domineerib kõigis outlet-poodides talvel alla hinnatud möödunud hooaja suvekaup: suvised pluusid ja topid, rihmikkingad.

Kaubamaja leiupood Lasnamäel Mustakivi keskuses (Mahtra 7)

Kaubamaja, ABC Kinga ja SHU kingapoodide ühise leiupoe leidmine Mustakivi keskuses kujuneb esmakülastusel päris keerukaks ülesandeks: siseneda tuleb kõrvaluksest. Peatselt viiendat sünnipäeva tähistaval leiupoel on aga ka pärast kolimist kesklinnast Lasnamäele hulga truuks jäänud kliente, sest ka päevasel ajal jagub ostlejaid.

Peorõivaste jahil väiksemat kasvu daame ootab näiteks Silvian Heachi väike must varrukateta kleit 35 euroga, musta kleidi nr. 36 kaubamärgilt Jean Paul, mis oli varem maksnud 130 eurot, saab nüüd  49 euroga. Pidulik tumepruun pluus on 129-lt eurolt alla hinnatud ja maksab nüüd 35.95, must pidulik miniseelik, mis varem maksis 79.95, maksab leiupoes nüüd 33 eurot. samas võib napi sädeleva topi leida ka 7 euro eest.

Peole kiirustav daam võib leida soodsamalt ka pidulikud mustad kingad 39 euro eest (maksid varem 121.37 eurot), alla hinnatud on ka kõrge säärega mustad nahksaapad, mille eest tuleb välja käia 74 eurot varasema 149 euro asemel.

Kuigi naisteriiete valik on poes kõige laiem, saab soodsamalt soetada ka laste- ja meesterõivaid ja -jalatseid, samuti kodukaupu. Kolme või nelja toote ostja saab täiendavalt 20, viie või enama toote ostja koguni 30 protsenti lisaallahindlust, millele lisandub ka Kaubamaja Partnerkaardi soodustus

Denim Dream outlet Õismäel (Ehitajate tee 120)

Denim Dreami outletis ehk leiupoes on kogu kaup 50 protsenti alla hinnatud. Nagu kaupluse nimigi ütleb, võib siit leida soodsa hinnaga teksaseid nii naistele kui meestele, kuid silma torkab ennekõike suvekaupade - toppide, T-särkide, kleidikeste, suvekingade jm. lai valik.

Peorõivaste valikus on näiteks Guessi  peokleidid, mille hind jääb 80 euro ligi, sädeleva musta šiki kostüümjaki, mis varem oli maksnud 218. 50, saab nüüd soetada 109. 25 euro eest, läikiv pidulik pluus naitele maksab 65 eurot. Kaubamärgitruud tarbijad leiavad oma rõõmuks poest ka Killah' ja Miss Sixty üksikuid järelejäänud tooteid.

Kokkuhoidlike meeste rahakotti rõõmustab kindlasti talvejopede valik: musta meestejope talvejope saab Denim Dream outletist pea 40 euro eest, teine mudel maksab 48 euro ringis.

Baltika kvartali Moetänava outlet (Veerenni 24)


Eesti moekaubamärkide fännid on tee Moetänavale ammu selgeks saanud, outlet ehk leiupood aga laienenud - nüüd on meeste- ja naisterõivaste leiupoed eraldi ja ostlejatel rohkem ruumi. Soodsate hindade poolest lööb aga Moetänava outlet konkurente kindlasti - kleidid alates 15-st, pluusid 7-st eurost. Pidulik kleit maksab 26 eurot, ehteid kostüümide juurde saab soetada ka 1.95 euroga. Hinnapommiks võib pidada ka soliidset naiste halli sulejopet, mille hind on 35 eurot.

Meeste outlet on hea võimalus pidude hooaja hakul soodsa ülikonna soetamiseks: kvaliteetsest kangast tumesinine, ruuduline pinstak maksab 53.70, püksid 23.76 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles