Piparkoogivõistlusest sündis näitus

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Igal aastal on Tartu Postimees hoidnud suurema osa piparkoogivõistluse rõõmust endale. Lugejad on näinud küll kõigist töödest ühte pilti ja saanud ka võitjast lugeda, kuid elusuuruses kogu seda hämmastavat piparkoogikuhja näinud kunagi pole.

Seekord on teisiti. Eile võtsime toimetusest kaasa nii palju tänavu saabunud töid, kui tassida jaksasime, ja viisime need Rüütli tänavale Londoni hotelli vaateakendele. Kõik ei olnud meil veel paikagi sätitud, kui esimesed uudistajad, hommikusel jalutuskäigul olnud paariaastased mudilased söödavat näitust läbi  klaasi põnevusega uurima asusid.

Kui mõni magusahambaga hiireke või hotellikülastaja meie piparkooke põske ei pista, siis jäävad need sinna kuuskede keskele huvilistele vaadata-imetleda kogu jõuluajaks. Ehk tekib mõnel möödujal uhkete eeskujude tõttu soov ise ka järgmisel aastal oma küpsetustöid meile saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles