Prokurör nõuab jalgpalluritele vangistust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prokurör nõudis eile jalgpallurite kokaiiniäri süüasja kahele osalisele Tauno Laasmele ja Norman Kägole pikka reaalset vangistust.

Prokurör palus Harju maakohtus toimunud protsessil  pressiesindaja sõnul mõista Laasmele 9 aastat ja liita sellele varasem kandmata karistus 2 aastat, 10 kuud ja 15 päeva, mis teeks liitkaristusena kokku 11 aastat, 10 kuud ja 15 päeva. Kägole palus prokurör määrata 4 aastat ja 6 kuud vanglakaristust ning põgenemise eest veel 10 kuud.

Novembri alguses mõistis Harju maakohus möödunud aastal Nõmme Kaljuga Eesti meistriks tulnud Oliver Konsa süüdi suures koguses narkootikumide ebaseaduslikus käitlemises ning määras talle kokkuleppemenetluse korras nelja aasta ja kahe kuu pikkuse vangistuse. Sellest üks aasta ja kaks kuud tuleb mehel reaalselt trellide taga veeta, ülejäänud karistusaeg aga kanda tingimisi nelja-aastase katseajaga. Kuna Konsa viibib vahi all alates mullu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles