Lääne politsei pani võimalike süütajate tabamiseks välja täiendavad jõud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lääne prefektuur pani seoses mitmete Järvamaal toimunud põlengutega välja täiendavad patrullid, kes sõidavad läbi piirkonna hooneid, suhtlevad nende omanikega ning koguvad võimalike süütajate tabamiseks inimestelt infot.

Politsei annab hoonete omanikele nõu, milliste meetoditega ehitisi paremini kaitsta ning kuidas kaasa aidata võimalike kurjategijate tabamisele. Patrullid koguvad infot kahtlaste isikute ja tegevuse kohta, mida kohalikud viimasel ajal on märganud.

Järvamaa politseitöö on praegu planeeritud nii, et oleks võimalik igal kellaajal maakonna erinevates piirkondades koheselt reageerida. Seejuures on olnud palju abi koostööpartneritest, kes kogukonnas oma nõu ja jõuga politseile abiks on olnud, teatasid korrakaitsjad.

Politsei on tänulik kõigile, kes on oma tähelepanekutest ja kahtlustest neile teada andnud. «Kui tekib kahtlus, kas informatsioon võiks olla oluline, siis tuleks see edastada ikkagi politseile, sest nii on korrakaitsjatel võimalik koguda olulisi infokilde. Üks esmapilgul tähtsusetu fakt võib omada sündmust uurivate ametnike jaoks väga olulist tähtsust,» edastas politsei oma pressiteates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles