Rajasaare: Raadio 2 on Eestis täiesti ainulaadne

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 on Eesti olulisim muusikajaam, sest see avardab inimeste silmaringi, usub vastne peatoimetaja Kristo Rajasaare.
Raadio 2 on Eesti olulisim muusikajaam, sest see avardab inimeste silmaringi, usub vastne peatoimetaja Kristo Rajasaare. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tuleva aasta 1. jaanuaril asub Raadio 2 peatoimetaja ametisse Kristo Rajasaare, kes on aastaid juhtinud festivali Rabarock korraldamist ja Tallinn Music Weeki programmi koostamist ning on tuntud ka ansamblite Kosmikud ja Metro Luminal trummarina.

Senine peatoimetaja Heidy Purga, kelle juhtimisel on toimetus töötanud alates 2004. aastast, jätkab «Eesti laulu» juhi ja produtsendina ning uue ülesandena hakkab vastutama rahvusringhäälingu kõigi raadiojaamade muusikapoliitika eest.

«Naastes oma senise töö juurde, et värskendada Raadio 2 programmi 2014. aastaks, kutsusin endale appi Kristo Rajasaare, kellega mul on varasemast olnud ainult positiivsed kogemused,» lausub Purga. «Nüüd on aga juhatus esitanud mulle uue väljakutse, mille otsustasin vastu võtta, ja mul on hea meel, et Raadio 2 jääb väga usaldusväärsetesse kätesse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles