Hedvig Hanson: tuleb seksikas ja energiast pulbitsev kontsert

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19 teeb Postimees otseülekande Eesti suurimalt staariderohkelt gospelkontserdilt «Valge gospel». Vaid ühel kontserdil Saku Suurhallis astuvad lisaks WAF koorile solistidena üles Ott Lepland, Tanel Padar, Kaire Vilgats, Hedvig Hanson, Liis Lemsalu, Liisi Koikson, Rolf Roosalu. Kontserdiproovis tegime teiste seas juttu Hedvig Hansoniga.

«Ütleme niimoodi, et avastan ennast muusikas ikka ja jälle. Võib-olla võiks niimoodi suurelt öelda ka et «avardan ennast»,» ütles Hedvig Hanson kommentaariks küsimusele, mida ta praegusel hetkel muusikuna teeb.

Avardamine tähendab Hedvigu jaoks olla avatud kõigele uuele ja teha kaasa kasvõi taolistes projektides nagu «Valge gospel», mis kisub peamiselt jazz-muusikuna tuntud artisti levimuusika keerisesse. «Mulle tegelikult meeldib väga erinev muusika. Tänasel üritusel on jällegi teistmoodi muusika, mis mulle meeldib.»

Lähemalt vaata videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles